Er du glad i nostalgiske strikkeplagg? Laget med kjærlighet og omtanke?

MORMOR MONSENS STRIKKEGLEDER er en kolleksjon bestående av strikkeplagg laget til boken "Oppdrag juleglede". Flere av strikkemodellene vil du kjenne igjen fra tegningene i boken.

Alle strikkeoppskriftene er designet for å være lettstrikket, behagelige og nostalgiske. 

Oppskriftene kan lastes ned som nedlastbare filer i nettbutikken. Du vil motta en link med oppskriften etter gjennomført handel. 

Hovedpersonen, Ane, har sin egen genser, Anegenser - med snødryss. Hun har også lue i flere varianter, og nydelige votter. 

Lillesøster Selma har fått årets søteste seleskjørt, og en utrolig skjønn langlue. Til de litt større barna kan man strikke skjørtet uten sele. Du kan også lage dukkeklær i samme stil som Selma skjørtet og langluen. 

Nabogutten Julian har på seg en klassisk vest med v-hals. Men han har også sneket på seg en langlue, og et par sokker og et sjal. Alt dekorert med hjerter/juletrær - men ikke si noe til lakrisdamen...

Alle mødre og bestemødre kan strikke eller ønske seg Omtankejakke eller Omtankevotter med hjerter/juletrær på. 

Plaggene er designet av MARSKO DESIGN i samarbeid med Anne Hvidsten

Garnet i kolleksjonen kommer fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. Garntypene som er brukt er Tinde pelsullgarn, Sol lamullgarn, Ask, Fjord sokkegarn og Hjerte superwash. Du kan bestille garn til strikkeoppskriftene på www.ull.no

Del gjerne bilde av dine ferdige strikkegleder på instagram #mormormonsensstrikkegleder #oppdragjuleglede #julegleder

@oppdragjuleglede

 

Lykke til med strikkeprosjektet ditt!

 

Alle illustrasjoner: Solveig Serigstad Hauge / Tegneverkstedet

Foto: Monica Johansen - @Fotografmonica